Migræne og hovedpine

Behandling mod migræne og hovedpine med akupunktur

Døjer du med migræneanfald eller hovedpine?

Har du ofte migræneanfald eller hovedpine? og er du træt af at spise piller for at lindre smerten – så er akupunktur vejen for dig. Få en bedre hverdag uden smerter og slip for at spise massevis af smertestillende medicin. Med akupunktur får du en meget effekt behandling mod hovedpine og migræne uden brug af medicin. Akupunktur kan hurtigt og effektivt lindre en hovedpine. Desuden kan man med akupunktur arbejde med den grundlæggende og individuelle årsag til problemet. På denne måde kan man forebygge mod fremtidig anfald og derved forhindre/mindske fremtidige migræne anfald/hovedpiner.

Det vides ikke præcist hvad der forårsager et migræne anfald. Det er helt individuelt fra person til person, og afhænger i høj grad af hvor i hovedregionen man mærker smerter. Det er derfor afgørende, at du får en individuel behandling, som netop tager højde for de smerter du oplever under et migræne anfald. Dit behandlingsforløb tager derfor udgangspunkt i de smerter du oplever. Når du forklarer hvordan du føler dine smerter under et migræne anfald, hvor og hvornår, giver det en indikation af dine underliggende problemer og hvorfor din hovedpine/migræne opstår. Med udgangspunkt i dine smerter, planlægger vi er forløb for, hvordan du kan slippe af med dine smerter.

Er du klar til at gøre noget ved den unødige hovedpine?

Ring til mig i dag på telefon: 27120603 og få en uforpligtende snak om hvordan akupunktur kan hjælpe dig af med dine smerter.

Book online