Klienthistorier

Morten Sørensen

”Har benyttet Akupunktør Steensen af to omgange. Have pådraget mig skader i forbindelse med løb. Første skade krævede tre behandlinger og den anden to behandlinger. Jeg er helt overbevist om, at behandlingerne har reduceret min skadesperiode væsentligt. Jeg kan derfor varmt anbefale Steensen. Hun er grundig og faglig meget kompetent.”

Line Bonde Christiansen

“Jeg fik mit liv tilbage , stor hjælp da jeg var meget syg.” Jeg har Hashimotos – som er for lavt stofskifte. Denne sygdom ændrede mit liv 180 grader. Jeg havde det virkelig elendigt og jeg kunne ingenting. Jeg havde bl.a. symptomer som; ekstrem træthed, søvnløshed, irritabilitet, osteklokke fornemmelse, kvalme, hovedpine, hårtab og hjertebanken. Michella fortalte mig, at hun kunne lindre mine symptomer – og det gjorde hun. Hun gjorde, at jeg undgik at sygemelde mig fra mit studie, hun gjorde at jeg kunne komme igennem en hverdag igen, som ellers havde været en stor kamp for mig, hun gjorde, at jeg havde det bedre end jeg havde haft det i lang tid. Hun kunne fjerne nok af mine symptomer til, at jeg kunne leve et forholdsvist normalt liv, indtil jeg kom på medicin. Jeg blev meget positivt overrasket over, hvad hun kunne gøre med så få nåle. Jeg kan varmt anbefale hende som akupunktør. Hun er meget dygtig og kompetent til det arbejde hun laver.

Inge Nielsen

”Minisk skade blev klaret med 3-4 behandlinger. Samtidig blev en gammel rygskade løst – en skade som har været dyr i kiropraktor og fys. Behandlinger – uden større lindring. Professionel og kompetent behandling, har gjort hverdagen fri for smerter.”

Nadja Anker Nielsen

”Jeg er en kvinde på 28 år som igennem små 5 uger har gået hos Akupunktør Steensen for at få hjælp til at nedbringe mine migræneanfald. Jeg startede med at få en rigtig god snak med Michella om mine egne tanker om hvordan og hvorfor mine migræner opstod. Vi gik i gang med første behandling og allerede et par dage efter kunne jeg føle en forskel på min krop. Igennem de næste uger oplevede jeg en større følelse af velvære og en minimering af mine migræneanfald! Under behandlingerne var der både tid til grin, samtale og forståelse og det skabte en god tryghed for mig. Jeg kan kun anbefale Akupunktør Steensen hvis du har brug hjælp”

Thomas Fløjborg-lading

”Jeg har i ca. 7 år oplevet at få kraftige migræneanfald. Til at starte med vidste jeg ikke at det var det det var… og de første par anfald kom med knapt 6 måneders interval. Men med tiden blev de meget hyppigere. Dvs. som regel med 2 måneders mellemrum, sommetider gik der dog kun en uge imellem. Det var lysfølsom migræne, hvor jeg først fik synsforstyrrelser og så havde jeg ca 45 minutter til at finde en sofa hvor jeg kunne ligge og have ondt i de kommende 6-8 timer. Derudover har jeg i hele mit voksne liv døjet en del med mindre hovedpiner, mindst en til to dage om ugen. Jeg så ved et tilfælde et delt opslag på facebook om at akupunktur Steensen søgte migrænepatienter til et forløb på 3-4 gange. Jeg har ikke tidligere prøvet akupunktur, men tænkte med det samme at det var værd at give et forsøg. Da jeg kom til min første behandling var det over to måneder siden jeg sidst havde haft et anfald, så jeg vidste at det nok ikke ville vare længe inden der kom et… Jeg fik 4 behandlinger med ca. en uges interval. Og jeg har ikke haft migræne siden jeg startede, så i skrivende stund har jeg ikke haft migræne i over fire måneder. Samtidig har jeg ikke siden jeg fik første behandling haft hovedpine overhovedet! Og i det hele taget føler jeg mig bedre tilpas i min krop. Et bedre velvære kan man sige. Akupunktur Steensen er meget omhyggelig med diagnosticering. Det var nærmest skræmmende så meget hun kunne fortælle om mig ved at mærke på min puls. Jeg fik blandt andet af vide at jeg manglede blod og blev derfor opfordret kraftigt til at tage jern tabletter. Det har jeg så gjort og med forklaringerne giver det meget god mening at det også kan hjælpe på hovedpinerne. Jeg har dog nu fået af vide af hende at jeg skal stoppe med at tage jern, fordi hun jo ikke længere kan ”holde øje” med mig. Og derved opdage hvis jeg pludselig begynder at ophobe jern. Men jeg vil nok sige at hvis jeg en dag igen skulle få hovedpine vil jeg starte med at tage jern et par dage fremfor at tage panodil, treo, ipren osv. Alt i alt har det været et utroligt lærerigt og positivt forløb. og hvis jeg en dag igen skulle opleve migræne, hovedpine eller andre skavanker vil jeg med sikkerhed opsøge Akupunktur Steensen. Venlig hilsen Thomas Fløjborg-Lading”

Book online